Wij hebben verschillende hardhouten schermen, namelijk;

- Excellent scherm in padouk:

• Excellent scherm vervaardigd uit Padouk duurzaamheidsklasse I.
  • De planken 22 x 70 mm hebben een speciale afschuining om de rechtstreekse doorkijk te verhinderen.
  • Onzichtbaar geschroefd achteraan.
  • Wordt bevestigd met houtschroeven aan volle houten palen in padouk.
  • Latten: 22 x 70 mm speciale afschuining - Achterregels: 22 x 35 mm en 35 x 42 mm.
  • Enkel verkrijgbaar op hoogte 1,80m.
  • Combineer het Excellent scherm met de Excellent poort (zie "Hardhout poorten).
  • Ook verkrijgbaar in grenen uitvoering (zie "Grenen schermen").
  • (H x B) 1.80m x 1.00m / 1.80m x 1.80m

- Hardhouten scherm:

• Hardhouten scherm vervaardigd uit onbehandeld hardhout duurzaamheidsklasse II.
  • Planken: 16 x 145 mm - Latten: 16 x 90mm.
  • Planken voorzien van 2 V-groeven.
  • Volledig gemaakt met inox schroeven.
  • Kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

- Massiefscherm in hardhout:

• Vervaardigd uit Okan (duurzaamheidsklasse I).
  • Planken: 28 x 145 mm - nuttige breedte plank: 130 mm - nuttige lengte plank: 5 cm minder dan de lengte.
  • Geschaafde planken met tand en groef in elkaar vallend, passend in een houten of betonnen gleufpaal.
  • Voor hoogte 1,83m zijn 14 planken nodig, waarvan bovenaan één zonder tand.
  • Combineer het Massief scherm met de Massief poort (zie "Hardhouten poorten").
  • Alle planken zijn apart verkrijgbaar (zie "Aparte onderdelen") , waardoor u uw hoogte zelf kan bepalen.
  • Lengte planken: 1,80m en 2,00m.
  • Ook leverbaar in drukgeïmpregneerd grenen (zie "Grenen schermen").
  • (H x B) 1.803m x 1.00m / 1.83m x 2.00m

- Tropical scherm:

• Een exclusief scherm vervaardigd uit bangkirai (tropisch hardhout duurzaamheidsklasse 1).
  • Kader: 4,5 x 4,5 cm - Latten: 7,5 x 0,7 cm.
  • Schuinliggende horizontale latten gevat in een kader met pen- en gatverbinding.
  • Dit scherm geeft optisch een open gevoel maar verhindert toch de doorkijk.
  • (H x B) 1.80m x 0.90m / 1.80m x 1.80m