Welke soorten klimplantrekken hebben jullie?

Gewijzigd op Mon, 20 Feb 2023 om 01:23 PM

- Design klimplantrek:

• Design klimplantenrek vervaardigd uit drukgeïmpregneerd grenen.
  • Kader: 45 x 95 mm - latten: 16 x 35 mm.
  • Een scherm in ruitvormig latwerk met rondom een stevig kader met afgeronde hoeken.
  • (H x B) 1.80m x 0.90m / 1.80m x 1.80m

- Gekruist gebogen klimplantrek:

• Gekruist gebogen klimplantenrek vervaardigd uit drukgeïmpregneerd grenen.
  • Kader 34 x 45mm.
  • Uitvoering voor gebruik tegen muur of losstaand (evenueel tussen schermen of pergola's).
  • Volledig omkaderd.
  • Gekruist gebogen uitvoering.
  • (H x B) 1.80m x 0.60m  /  1.80m x 0.90m

- Gekruist klimplantrek:

• Gekruist klimplantenrek vervaardigd uit drukgeïmpregneerd grenen.
  • Kader: 34 x 45 mm - latten: 10 x 30 mm.
  • Een scherm in ruitvormig latwerk en kader met pen- en gatverbinding; gebogen uitvoering.
  • Enkel verkrijgbaar in afmeting 1,70 / 1,80m x 1,80m.

- Recht klimplantrek:

• Recht klimplantenrek vervaardigd uit drukgeïmpregneerd grenen.
  • Kader 45 x 45mm.
  • Uitvoering voor gebruik tegen muur of losstaand (evenueel tussen schermen of pergola's).
  • Volledig omkaderd.
  • Rechte uitvoering.
  • (H x B) 1.80m x0.40 m / 1.80m x 0.60m / 1.80m x 0.80m