Welk soort palen kan ik bij jullie bestellen?

Gewijzigd op Mon, 20 Feb 2023 om 01:36 PM

- Grenen gleufpalen 9 x 9 cm:

• Gleufpalen vervaardigd uit drukgeïmpregneerd grenen.
  • Afzonderlijk te bestellen en niet inbegrepen in de prijs van de houten schermen.
  • De vierkantpaal dient minimum 50 à 60 cm hoger te zijn dan het scherm.
  • Gebruik van gestabiliseerd zand of beton is noodzakelijk.
  • Voor Robuust scherm: gleuf 41 mm.
  • Voor Massief, Linea en Jumbo scherm: gleuf 30 mm.
  • Kan niet gecombineerd worden met andere schermen.
  • (H) : 0.90m / 1.90m / 2.70m

- Grenen vierkantpalen 7 x 7 cm (gepunt):

• Vierkantpalen vervaardigd uit drukgeïmpregneerd grenen.
  • Afzonderlijk te bestellen en niet inbegrepen in de prijs van de houten schermen.
  • Te combineren met elk grenen scherm uit het assortiment.
  • De vierkantpaal dient minimum 50 à 60 cm hoger te zijn dan het scherm.
  • Gebruik van gestabiliseerd zand of beton is noodzakelijk.
  • Voor hogere schermen wordt gebruik gemaakt van vierkantpalen 9 x 9 cm.
  • (H): 1.20m / 1.40m / 1.60m / 1.80m

- Grenen vierkantpalen 7 x 7 cm (ongepunt):

• Vierkantpaal vervaardigd uit drukgeïmpregneerd grenen.
  • Afzonderlijk te bestellen en niet inbegrepen in de prijs van de houten schermen.
  • Te combineren met elk grenen scherm uit het assortiment.
  • De vierkantpaal dient minimum 50 à 60 cm hoger te zijn dan het scherm.
  • Gebruik van gestabiliseerd zand of beton is noodzakelijk.
  • Voor hogere schermen wordt gebruik gemaakt van vierkantpalen 9 x 9 cm.
  • (H): 1.60m / 1.90m / 2.40m / 2.70m / 3.00m

- Grenen vierkantpalen9 x 9 cm (ongepunt) :

• Ongepunte vierkantpalen vervaardigd uit drukgeïmpregneerd grenen.
  • Afzonderlijk te bestellen en niet inbegrepen in de prijs van de houten schermen.
  • Te combineren met elk grenen scherm uit het assortiment.
  • De vierkantpaal dient minimum 50 à 60 cm hoger te zijn dan het scherm.
  • Gebruik van gestabiliseerd zand of beton is noodzakelijk.
  • Voor lagere schermen wordt gebruik gemaakt van vierkantpalen 7 x 7 cm.
  • (H): 1.60m / 1.90m / 2.40m / 2.70m / 2.90m / 3.60m / 4.00m

- Hardhouten gleufpalen 9 x 9 cm:

• Hardhouten gleufpaal vervaardigd uit Okan duurzaamheidsklasse I.
  • Afzonderlijk te bestellen en niet inbegrepen in de prijs van de houten schermen.
  • De gleufpaal dient minimum 50 à 60 cm hoger te zijn dan het scherm.
  • Gebruik van gestabiliseerd zand of beton is noodzakelijk.
  • Voor Massief, Linea en Jumbo scherm: gleuf 30 mm.
  • Kan niet gecombineerd worden met andere schermen.
  • (H): 0.90m / 2.70m

- Hardhouten vierkantpalen 4.5 x 7 cm:

• Vierkantpaal vervaardigd uit hardhout duurzaamheidsklasse I à II.
  • Afzonderlijk te bestellen en niet inbegrepen in de prijs van de houten schermen.
  • Te combineren met elk hardhouten scherm uit het assortiment.
  • De vierkantpaal dient minimum 50 à 60 cm hoger te zijn dan het scherm.
  • Gebruik van gestabiliseerd zand of beton is noodzakelijk.
  • (H): 1.20m / 1.80m

- Hardhouten vierkantpalen 7 x 7 cm (ongepunt):

• Ongepunte vierkantpalen vervaardigd uit hardhout kwaliteitsklasse I en II.
  • Afzonderlijk te bestellen en niet inbegrepen in de prijs van de houten schermen.
  • Te combineren met elk hardhouten scherm uit het assortiment.
  • De vierkantpaal dient minimum 50 à 60 cm hoger te zijn dan het scherm.
  • Gebruik van gestabiliseerd zand of beton is noodzakelijk.
  • (H): 1.80m / 2.50m / 3.00m

- Okan vierkantpalen 9 x 9 cm (ongepunt):

• Ongepunte vierkantpalen vervaardigd uit Okan duurzaamheidsklasse I.
  • Afzonderlijk te bestellen en niet inbegrepen in de prijs van de houten schermen.
  • Te combineren met elk Okan scherm uit het assortiment.
  • De vierkantpaal dient minimum 50 à 60 cm hoger te zijn dan het scherm.
  • Gebruik van gestabiliseerd zand of beton is noodzakelijk.
  • Enkel verkrijgbaar op afmeting 9 x 9 cm L: 2,75m

- Padouk paal voor excellent scherm

• Houten poortpaal vervaardigd uit Padouk.
  • Enkel geschikt voor Excellent scherm en Excellent poort.
  • De paal dient minimum 50 à 60 cm hoger te zijn dan het scherm.
  • Gebruik van gestabiliseerd zand of beton is noodzakelijk.
  • Enkel verkrijgbaar op afmeting 57mm x 120 mm L: 2,70m.